In 2010 heeft Team30 voor het eerst meegedaan aan de Roparun. Na enkele edities vanaf Parijs is de route vanaf Hamburg toegevoegd. Met een doorkomst in "onze" Betuwe was deze route al snel favoriet.

 

Met een volledig nieuw organisatieteam is de opzet in 2017 wellicht iets veranderd, maar het uiteindelijke doel blijft hetzelfde: We proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roparun, en maken er met het hele team een onvergetelijk weekend van!


De teamleden stellen zich aan je voor:


Mijn naam is Joris Maier, 32 jaar en woon in Lienden. In het dagelijks leven werk ik o.a. als buurtsportcoach/ combinatiefunctionaris en help ik mensen richting een gezonde leefstijl en leg ik verbindingen tussen zorg, onderwijs, welzijn en sport. Net als veel andere mensen ben ik in mijn leven geconfronteerd met het feit dat mensen uit mijn directe familie, vrienden- en kennissenkring kanker krijgen. Sommige zijn ervan genezen, sommige vechten ertegen en sommige hebben de strijd helaas verloren. Machteloos langs de zijlijn afwachten past niet bij mij en ik ben niet bang voor uitdagingen!  In 2017 heb ik voor de eerste keer meegedaan aan de Roparun als ‘loper’ en ik ga deze uitdaging in 2018 opnieuw aan. Naast mijn functie als ‘loper’ ben ik binnen Team 30 ook één van de bestuursleden die Team 30 in 2018 nieuw leven in heeft geblazen!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn naam is Arjan van Eldik, 35 jaar en woon in Lienden. In het dagelijks leven werk ik als ‘marketing/ sales manager’ voor het bedrijf DN design in Dreumel (meubelfabriek). Voorheen heb ik 17 jaar als pedagogisch begeleider gewerkt. Ik werkte toen met mensen met een verstandelijke (psychische stoornissen) en/of een lichamelijke beperking. Mensen helpen zit dan ook in mijn DNA. In mijn omgeving heb ik ook te veel mensen verloren aan kanker en zie ik nog steeds te veel mensen geconfronteerd worden met kanker.

 

Helaas kreeg ik zelf begin 2017 te horen dat ik een kwaadaardige tumor in mijn hersenen had zitten. Na een hoop onderzoeken in het UMC brak er een periode van grote onzekerheid aan voor mij. Een ‘wakkere’ hersenoperatie volgt met daarna een periode van bestralingen en chemotherapie. Op het moment van schrijven heb ik net kuur 5 achter de rug ( met nog 1 te gaan) en is na een jaar alles stabiel dus goed! De behandelingen vragen veel energie van mijn lichaam. Gelukkig ben ik altijd erg fit geweest door het sporten. Op dit moment werk ik gemiddeld 10 uur in de week, sport af en toe, doe veel leuke dingen en de energie die ik over heb stop ik in de organisatie van het Roparun Team 30! Ik krijg hier veel energie voor terug! En nogmaals, mensen helpen blijft in mijn DNA.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik ben Rachel van Hermelen en ik ben werkzaam voor CA Technology Group waaronder b-Cat valt.

Ik ben als laatste toegevoegd aan het kernteam om Ires te vervangen. Met hardlopen of de Roparun heb ik nog geen ervaring maar organiseren, plannen en regelen is mij op het lijf geschreven. Ik had mijzelf al opgegeven voor de basiskamp functie maar toen ik werd gevraagd om ook mijn steentje bij te dragen in het kernteam was ik direct enthousiast. Ik hoop met mijn organisatorische 

vermogen en positieve vibe een mooie bijdrage te leveren aan Team 30 en het goede doel waar wij ons voor inzetten. TEAMWORK.  Alone we can do so little. Together we can do so much.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In dit team ben ik een vreemde vogel: ik ben niet werkzaam bij een van de bedrijven. 

Toen ik van Arjan (van Binsbergen, mijn man) begreep dat hij een team wilde herstarten voor de Roparun, ging het kriebelen in mijn hart. In 2013, en 2015 heb ik actief deelgenomen als zowel team captain als loper in Team 50. Hier heb ik zoveel van geleerd en zoveel plezier in beleefd. De Roparun heeft een uitstekende missie waar ik me volledig in kan vinden en voor kan inzetten. Dat is een belangrijk aspect om het geld voor te werven. Daarnaast heb ik ervaren hoe je met personen die elkaar niet zo goed kennen, maar wel 1 doel voor ogen hebben zo iets moois kan ervaren en neerzetten. Toen Arjan mij vroeg om ook te helpen, was het snel besloten. Ik wil graag een bijdrage leveren. Na een aantal meetings kan ik nu alleen maar het hele team complimenteren met zoveel inzet en daadkracht. Mooi om te zien dat het echt een team met drive en spirit is. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arjan van Binsbergen is sinds een aantal jaren een vervend langeafstandshardloper. In 2015 werd hij Nederland kampioen op het onderdeel “24 uur” en in 2016 nam hij voor Nederland deel aan het WK ultratrail. In 2017 finishte Arjan als snelste Nederlander in de prestigieuze Ultra Trail du Mont Blanc. Voor de Roparun kruipt hij in de huid van teamcaptain. Een mooie kans om buiten hardlooptalenten nu eens organisatorische talenten aan te wenden voor het goede doel: “Ik vind het een plezier om te werken met de super enthousiaste kernteamleden van Team 30! Als nieuw organisatieteam hebben we in korte tijd al veel bereikt. Een mooi sponsordoel, al veel enthousiaste teamleden en de eerste sponsoren zijn binnen!”